Vehicle has what called ECU or what is called car computer ,what is programming languages use to write the code and communicate with car sensors ?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Abdelrahim Mohammed Marzoug , Coordinator/ Procurement Committee , World Vision International
تاريخ النشر: 2017/04/26
Abdullah Ahmed
من قبل Abdullah Ahmed , كهربائي سيارات و سكرتير مدير عام اللوجستيك , الوطنية لخدمات النقل واعالى البحار

c & c++ programming language