State rules are not helpful in terms of visa applications. How can we improve tourism?

How we look forward tourism if we dont have state tourism policy to boost tourist.

تم إضافة السؤال من قبل Naeem ullah Baig , Team Manger , Jubilee life insurance
تاريخ النشر: 2017/04/24
sherien amr mahmoud elessawy
من قبل sherien amr mahmoud elessawy , Customer Care , etisalat

by development, progress, thought and preservation of tourism