In sales, what kind of support you are excepting from the sales coordinator to achieve your monthly target ?

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Alavudeen Amanullah , Business Development & Operation Executive , Saadi Saad Al Harbi & Partners Company
تاريخ النشر: 2017/04/20
John Mories Macalinao
من قبل John Mories Macalinao , Housekeeper , HRH King Salman bin Abdullaziz Palace

I expect them to encourage sales personnel in every possible way just to meet my monthly target. I also expect them to be supportive to everyone and not bias too.

thanks!