What makes a successful teacher?

تم إضافة السؤال من قبل HANY DARWISH , english instructor , مدارس الابتكار العالمية
تاريخ النشر: 2017/04/17
Yassir Ahmed
من قبل Yassir Ahmed , Technical Training Consultant , Al-Futtaim Automotive Group

If he knows the subject and the audience, and knows how to utilize the Training Aids. He must have communication and training delivery skills.

ochiaka christian
من قبل ochiaka christian , FSE (Field Support Engineer) , Molcom Multi- Concepts Nigeria Limited

ability to connect to every of your student. painting pictures of the topic your teaching with real life happenings

Bahadur Khan
من قبل Bahadur Khan , Instructor , SOE, PAF

If he makes student centered training approach.

محمود شلبى
من قبل محمود شلبى , مدير فنى ومدرب كاراتبة دولى , الاتحاد المصرى للكاراتية

Teacher success relates to information delivery skills