? Which of the following is not an evaporite rock Choose the correct answer, with clarification (gypsum - salt -muscovite)

تم إضافة السؤال من قبل Abdelnagy Abdelwahhap Ismael , مراقب عهدة , التأين الصحي
تاريخ النشر: 2017/04/14
Khaled Khalil Mustafa Alhindi
من قبل Khaled Khalil Mustafa Alhindi , Rolling stock, testing and commissioning HSEO , Mitsubishi Corporation

Of course Muscovite.

Muscovite is considered one of Mica group

Abdelbacet Tounekti
من قبل Abdelbacet Tounekti , I am an intern. , ETAP: Entreprise Tunisienne des Activités Pétrolières

Muscovite (also known as common micaisinglass, or potash mica) is a hydrated phyllosilicate mineral of aluminium and potassium

Aseel Doleh
من قبل Aseel Doleh , معلمة علوم أرض , مدارس الأصاله والمعاصره

Muscovite of course which is an igneous rock