What is the best advice to give for a fresher biomedical engineer in the job hunt?

تم إضافة السؤال من قبل Soha Ekrima
تاريخ النشر: 2013/10/08
gamil abdullah ali alasri
من قبل gamil abdullah ali alasri , MAINTENANCE SUPERVISOR , GRIFFIN COMPANY

focus in your informationand search daily and do not to be sad

mohammd farawana
من قبل mohammd farawana , engineering in Engineering and maintenance department , ministry of health

focus to work in big company in first time even if  without Salary to earn experience