What are the various criteria of choosing of microcontroller?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed ali abd elhamed , electrical engineer , sanita Industry
تاريخ النشر: 2013/10/08
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

memory, power consumption, packaging, market availability, speed of operation.

Mohammed Elsadig
من قبل Mohammed Elsadig , Lecturer , University of medical sciences and technology

  1. Computational power
  2. Technical support
  3. cost
  4. availability
  5. application needs