What is Benchmarking ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Shahbaz , Procurement Officer , Safi Contracting
تاريخ النشر: 2017/04/10
abdullah ibrahem
من قبل abdullah ibrahem , manager , AL-MOTAGADED CENTRE

Benchmarking is knowing the real potential and capabilities of the specified hardware.

Javad Taghavi
من قبل Javad Taghavi , Program Manager, Senior Adviser in Project Management , KCE Co.

generally benchmarking is modeling or ideas from the best of everything.

if we need the best performance of an equipment then one of way defining quality and standard for ordering is benchmarking.