How to manage dead stock in warehouse before financial year closing ?

تم إضافة السؤال من قبل MOHD DANISH , WAREHOUSE MANAGER , IBHAANA PVT LTD
تاريخ النشر: 2017/04/07
Shaik Alavudeen Amanullah
من قبل Shaik Alavudeen Amanullah , Business Development & Operation Executive , Saadi Saad Al Harbi & Partners Company

Process to manage dead stock in year end closing

1. Promote stock in offers without profit gains in actual commercial invoice price value

2.  Claim insurance , if premium paid against those invoices

3. stock reconciliation and adjust inventory

4. Sell as scrap items