How many html tags should be used for the most simple of web pages?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Irfan , Certified Magento Developer , Xcite.com
تاريخ النشر: 2013/10/08

It requires basic tags like <html>,<head>(optional),<body>,<p>or <heading tags> .This is enough for creating a most simple web pages. we may add some tags also for improve the webpages font,align,links,list box,table etc..

Rizwan Shah
من قبل Rizwan Shah , Project Manager , COMSATS IIT

    • 8 total.4 pairs of tags.
<HTML> <HEAD> <TITLE>Simplest page ever!</TITLE> </HEAD> <BODY> Doesn’t get simpler than this. </BODY> </HTML>