How cmms improve any plant reliability?

تم إضافة السؤال من قبل Amr Gaber Ahmed , Maintenance and Projects Manager , Amerya Cement Comapany (CIMPOR GROUP)
تاريخ النشر: 2013/10/08
ساجد عبدالله الخراز
من قبل ساجد عبدالله الخراز , SAP CMMS Administrator , omv

cmms you will track and monitor recommendations submitted or generated , .i have started to use SAP , it is very well to do that

but is expensive

sultan aldossary
من قبل sultan aldossary , staff Eng. , tasnee

Off course through cmms you will track and monitor recommendations submitted or generated by reliability.plus monitor maintenance KPIs.