How to take a Start in Applying Six Sigma in Metal Process (Cold Rolling) Industry ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Arslan , Executive QA/QC Engineer , Aisha Steel Mills (Arif Habib Group)
تاريخ النشر: 2017/04/05
Muhammad Arslan
من قبل Muhammad Arslan , Executive QA/QC Engineer , Aisha Steel Mills (Arif Habib Group)

Thanks it was helpful but Can u Please Elaborate "PILOT LINE" ?

Amedeo SAVA
من قبل Amedeo SAVA , Strategy Program Manager , Telekom

check if you have the  right infrastructure from a test-equipment standpoint in the line

 line operators are trained in 6 sigma?

quality technicians are trained 6 sigma?

best approach:  run a pilot line