How to improve yourself in graphic design?

تم إضافة السؤال من قبل Aamer Easa Masa Almheri , Senior Administration Officer , Dubai Health Authority
تاريخ النشر: 2017/04/02
Ralph Nicoloff
من قبل Ralph Nicoloff , SALES CONSULTANT/INTERIM MANAGER , ANTHONY SQUIRES

Practice makes perfect...hone your skills daily. Know your application and its parameters.

Ahmed Ibrahim  Alkhalifah
من قبل Ahmed Ibrahim Alkhalifah , mechanical design draftsman , WorleyParsons

I see myself as creative, professional, quick and accurate at work

studying advanced photoshop by youtube of making golden effect in letters of bevel and emboss.