There are four methods of government procurement. Which is not one of these methods?

A. Competitive proposals

B. Small purchases

C. Acquisition

D. Assistance

E. Sealed bidding

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/03/31
abuelgasim elhassan
من قبل abuelgasim elhassan , Contract Specialist , Ministry Of Public Health - Qatar

I think the answer is (D) Assistance as it is not a type of procurement methods.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

In my opinion option D - assistance is most appropriate.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion option C ------------------------

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation. I think D. Assistance is good answer.