How can i change name of images file automatic from dreamweaver in all the codes in one step ?

تم إضافة السؤال من قبل مصطفى كمال , مصمم بنرات ولوجوهات و مونتاج فيديوهات , جريدة شعب مصر
تاريخ النشر: 2013/10/08
مصطفى كمال
من قبل مصطفى كمال , مصمم بنرات ولوجوهات و مونتاج فيديوهات , جريدة شعب مصر

لو انا عاوز اغير اسم ملف الصور لسلايد او لى لايت شو الى اسم اخر من داخل الدريم ويفر بشرط ان يتغير الاسم فى الاكواد ايضاً ازاى اعمل كده عن طريق خطوه واحده ؟

rizwan yahya
من قبل rizwan yahya , Team Lead , Logo Design Guru

can you explain your question, i dont think there is anyway to do it in dreamweaver, either do it manually or write some coding do it(if there is some specific images name convention)