What is the prime responsibility of a Supply Chain head. IS it Cost reduction, Improve Process efficiency or optimising resource.?

تم إضافة السؤال من قبل Arun Menon , Regional Head - Logistics Business Development, Commercial management, P&L management , KANOO LOGISTICS (Part of Y.B.A.Kanoo)
تاريخ النشر: 2017/03/30
Liju Mathew
من قبل Liju Mathew , Sales Manager - Middle East , Fresco

Improve process efficiency while optimizing the resources and reducing the cost.