In Tally ERP, how to record taxable purchases at multiple VAT rates in single invoice?

تم إضافة السؤال من قبل Razzi Haider Zaidi , Accountant , Batala General Trading LLC
تاريخ النشر: 2017/03/27
Abdul Aziz Bin Omar Bin Mahfooz
من قبل Abdul Aziz Bin Omar Bin Mahfooz , Trainer , Karvy Digi Konnect

Go to Gateway of Tally > Accounting Vouchers > F9: Purchase

Press F12: Configure and set Use Common Ledger A/c for Item Allocation to No. This option is disabled when multiple purchase ledgers are required to be selected in a single invoice.