If there is Contract Between Government & JV .. what is contractual procedures within exit one of JV from contract ?

تم إضافة السؤال من قبل Hatem Shalaby , Performance and Control Manager , Osus Alakkar
تاريخ النشر: 2017/03/27
Yasser Eid
من قبل Yasser Eid , Manager of Projects, Technical Studies & Designs (PMO) , MAAD International Co..

All liabilities will be obliged by the remaining party of the JV, subject to the approval of the governmental (1st party).