How to open two companies simultaneously in Tally ERP 9 for data comparison?

تم إضافة السؤال من قبل Razzi Haider Zaidi , Accountant , Batala General Trading LLC
تاريخ النشر: 2017/03/27
Sandeep Kelkar
من قبل Sandeep Kelkar , MANAGER FINANCE , EPRSS PREPAID RECHARGE SERVICES INDIA PVT LTD

OPEN A CURRENT COMPANY IN TALLY FIRST THEN SELECT THE COMPANY & THN USE ALT C TO USE THE COMPANY TO COMPARE