Is it easy to find SEO/digital marketing job in UAE or in other Middle East countries if you are not from an Arab decent?

تم إضافة السؤال من قبل Eijaz Ibrahim Pardhan , Senior SEO Executive , JBS
تاريخ النشر: 2017/03/26
Farooq Ahmed
من قبل Farooq Ahmed , Senior SEO Manager , Data Ladder

You can get a job but pay scale is not good for non arabic and Asians

Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

You should not loose the hopes. come here. Hunt and grab some good opportunities.