You are the project manager for Design Your Web Site, Inc. Your company is designing the website for a national grocery store chain?

 You have your activity list in hand and several alternative time estimates for each activity and are ready to diagram the activity dependencies. You should use which of the following?

A. PDM techniques

B. ADM techniques

C. PDM or ADM techniques

D. AON techniques

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/03/24
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Today most network diagrams are created using option A - PDM technique.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion - B. ADM techniques

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Thanks for the information

I Agree Option B

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. Option C. PDM or ADM techniques.