How can you construct a solid risk management plan when you want to acquire the ISO 9001:2015 certification in a project management firm ?

تم إضافة السؤال من قبل Mouad Mechou , Supplier quality development & car readiness coordinator , Stellantis
تاريخ النشر: 2017/03/23
BALASUBRAMANIAN ANANDAN
من قبل BALASUBRAMANIAN ANANDAN , Project QC Manager , Saipem

Prepare Procedures in line with QMS clause 9001:2015, implement & establish the system with in the Organization as well as External interested parties.