What Reconciliation of Accounts.. What kind of ledgers we are reconcile commonly?

تم إضافة السؤال من قبل Irshad k , SENIOR ACCOUNTANT , CENTRO DE COSMETICOS TRADING WLL
تاريخ النشر: 2017/03/23
muhammad ali
من قبل muhammad ali , sernior accountant , diyar al watan trading & contracting

bank accounts ,accounts receivables and payables

Ubaid Ullah Sajid
من قبل Ubaid Ullah Sajid , Accounts Executive , ASNB Real Estate Management L.L.C.

Accounts Reconciliation is a process of comparing & analyzing difference between two or more accounts.

Usually Banks / Debtors / Creditors / Sales accounts are reconciled.

FURQAN MALIK
من قبل FURQAN MALIK , General Accountant , Al Falah University

Cash book , Invoices and Bank statement are usually reconciled.

Amit Srivastava
من قبل Amit Srivastava , Dy. General Manager (Northern Region) , M/s Kirloskar Pneumatic Co. Ltd.

Cash Book,Transaction Ledger,Invoices,Credit Notes,Debit Notesetc