Is it important that you write a new CV every time you apply for a job, or just write a standard CV updated from time to time?

تم إضافة السؤال من قبل AMMAR MUSTAFA MAHADI ALZEIN , Counselor , Permanent Mission of Sudan to UN
تاريخ النشر: 2017/03/23
Antti Rahikka
من قبل Antti Rahikka , Sales Director MEA , Quuppa Oy

In my opinion CV should reflect truthfully the career. Hence it CANNOT change each time one applies for work. However it must be always up to date with most recent information.

DENY VARGHESE
من قبل DENY VARGHESE , SENIOR HR OFFICER , DR. MOHAMMED AL EMADI MEDICAL HOLDING GROUP

go for standard CV that is updated.

Izza Afzal
من قبل Izza Afzal

I think to write standard CV updated from time to time.

Ehab Sadek
من قبل Ehab Sadek , مراقب جودة , Euro Polymer Med

Updated CV to share all my experience .