What is the net annual rate of return on real estate investment in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Md Fazlur Rahman , Procurement Specialist , Engineering and Planning Consultants Ltd
تاريخ النشر: 2017/03/22
RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

It varies from 8-10% depending on market scenario, location etc.