Why candidates out of emirates are not considered ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fawzy , Office Manager & Personal Assistant to CEO , Al Khodari Co.
تاريخ النشر: 2017/03/22
Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

Because organizations prefer to have face to face interview for better judgment of candidate and their immediate availability to join the work.