What is the basic concept of audit?

Auditing

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Danish , Executive Internal Auditor , Pak Oman Micro-finance Bank Limited
تاريخ النشر: 2017/03/22
Muhammad Saqib  Chughtai
من قبل Muhammad Saqib Chughtai , Electrical Engineer Management Support | Director Office of Electrical Emergency | Elect. services , Sharjah Electricity and Water Authority

checking for nonconformity, accountability,  checking for compliance with the defined regulations and  standards.

Farid Benmenni
من قبل Farid Benmenni , مسؤول التدقيق الداخلي في الديوان الوطني للتطهير الجزائر , Office National de l'Assainissement

Pardon mes amis je vais m'exprimé en français, le concept essentiel de l'audit et de porter conseilles au manager à travers les diagnostics (entretiens, analyses et testes) réalisés pour leur permettre d'atteindre les objectifs tracés et continuer à les atteindre

Khaliq Raza MBA   MS   CFE  AFA
من قبل Khaliq Raza MBA MS CFE AFA , Senior Accountant , ARCO TURNKEY SOLUTIONS CONTRACTING LLC

The concept of audit is to highlight the discrepancies and violation of IFRS, IAS and prevention andd detection of fraud. Thanks