What is the best method to check data accuracy of data sellers. What is the percentage of data accuracy is acceptable from data sellers.?

تم إضافة السؤال من قبل Vijayasarathy Dhanasekaran , Head IT , ACS Dubai
تاريخ النشر: 2017/03/21
Shahzad Asghar Arain
من قبل Shahzad Asghar Arain , Database Information Management officer , UNHCR -The UN Refugee Agency

Use can use data validation framework before and after collection of data