In which field we introduce the vision of frankness of people?

تم إضافة السؤال من قبل azad qureshi , Auditor , Government Office
تاريخ النشر: 2013/10/07
Fatima Sultan
من قبل Fatima Sultan , Social Studies, World History, Economics & Life Skills Teacher , Tarbiyah Al Namouthajiyah International School

Main fields-Friendship,Marriage,Medical,Financial,Social Services,Governmental Services.

But I feel personally,their is no limitations-being frank and honest with any field you choose helps you.