Many schools are selling junk food in their canteens? Don't you think it's about time that unhealthy snacks be banned from the school canteens?

تم إضافة السؤال من قبل Saima Umair , HR manager , Emdad Al Tameer
تاريخ النشر: 2017/03/20
Julia Kats Nantale
من قبل Julia Kats Nantale , Demi chef de partie , Jumeirah Messirah Beach Hotel and Spa

Yes its true, un healthy foods will make chirldreen to sleep in classes.

Lara Rwaidan
من قبل Lara Rwaidan , Senior Quality Assurance Engineer , Bayt.com

tururuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyuuuiuiiii