At what age should I stop trying to teach my child some manners?

تم إضافة السؤال من قبل Abeer AlSayed , Senior Media Relations Officer , Jordan River Foundation
تاريخ النشر: 2017/03/19

It depends on the way in which you can teach your child some manners, the child can refrain if you order in a rude manner. Handling the child in a friendly manner could really help at any age.

هناء محمد عبد الرحمن محمد
من قبل هناء محمد عبد الرحمن محمد , صيدلى على الدرجة الاولى , مستشفى جامعة قناة السويس

NO AGE

LEARNING CONTINU ALL CHILD LIFE WE ARE INSISTING MOTHER