Why is the analysis of a single exercise not very revealing or not very interesting?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2017/03/19
Mohammad Iqbal Abubaker
من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator

I don't have answer at this time, please.

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation,

As same can not be compared to the standard deviation reference.