Who are Influential & Remarkable people as Writers and Scientists in your life?

تم إضافة السؤال من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions
تاريخ النشر: 2017/03/19
hassan shalaby
من قبل hassan shalaby , اخصائي تسويق ومبيعات، ومدرب مهارات معتمد من جامعة نوتنجهام بالمملكة المتحدة وجامعة عين شمس بالقاهرة , Galal Al , Sharif _Trading

Follower <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

The most beautiful and the greatest possible book that you read the Koran

The Biography of the Prophet Muhammad