I am dubai these days on visit visa till june 5th. i am looking for hvac/mep/utilities/mechanical maint job. with experience of about 5 years.?

help me with your reference

تم إضافة السؤال من قبل Rafi ullah Katpar , Maintenance Engineer , AA Joland
تاريخ النشر: 2017/03/17
Udaykumar Patankar
من قبل Udaykumar Patankar , Consultant Dy General Manager , Prasol Chemicals Ltd

Visit Visa does not allow for working. So, interview is not a problem and at the earliest, should start process to get work visa after you are through in interview.