What are the challenges when a purchaser required switching to a new supplier within a short time as situation demands?

تم إضافة السؤال من قبل Vinu C Pillai , SENIOR BUYER , KYE INTERNATIONAL
تاريخ النشر: 2017/03/15
Salman Kamal
من قبل Salman Kamal , Electrical Infra Engineer , Electricity & Water Authority

The challenges mainly on quality, you have to aware of the risk when you comprising quality issue.