How to minimise liquidity risk when you are releasing payments to your external clients?

تم إضافة السؤال من قبل Irfan Bondare , Manager / Team Leader , JP MORGAN CHASE
تاريخ النشر: 2017/03/12
Rehan Saeed
من قبل Rehan Saeed , Branch manager- commercial and retail banking , Allied Bank Limited

By developing efficient cash flows system and managing debts to cover the liquidity gap