Can you explain two factors which would indicate that an existing engagement letter need to be revised?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2017/03/12
Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

:Some of these factors are *A significant change in ownership *A special​ terms of the audit engagement *A recent change in a head managemen