Is a single interview enough for selecting right person for the right job?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Janan , Manager Acounts , Aksons Services Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2013/10/06
Syed Faizan Ali
من قبل Syed Faizan Ali , Deputy Manager – Human Resources , Sana Safinaz (Pvt.) Ltd.

I think single interview is enough to jugde person to selecting for the right job.