What are the top necessary actions to be taken for retaining the retail staff?

تم إضافة السؤال من قبل Mathews B , Retail Data Analyst (IT and Retail Commercial Operation) , City Centre
تاريخ النشر: 2017/03/08
Patrick Peter
من قبل Patrick Peter , Senior Clerk Document Controller , Consolidated Contractors International Company (

Strategies for employee Retention

    • Working environment -

      Creating and maintaining a workplace that attracts, retains and nourishes good people.

    •

      Employee relationship strategies -

    • Employee support strategies -