In balance sheet, where do you show TDS?

تم إضافة السؤال من قبل Visal Joseph , Tax Manager , Al Mizan Tax Consultants L.L.C
تاريخ النشر: 2017/03/08
Reneesh Raman
من قبل Reneesh Raman , Senior Accountant , Ahmed Abdullah Hamad Al Essa Company – Riyadh

Both sides based on the nature.

Ahmed Jawad
من قبل Ahmed Jawad , Finance Manager , Al Argan Catering Company(Backyard-C-Club-BBQ BROS-Reyhan-Yum)

It is shown on the assets section, right after the head current asset.