Can you explain the importance of enquiry and analytical procedures in review engagement?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2017/03/06
Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

Selecting and documenting analytic procedures are subjective process, so that area of the analytical procedures is one that can csuse frustration for accountAccounts