What part of the job, from your perspective, will require the longest or most complicated learning curve?

تم إضافة السؤال من قبل khalid shiltawi , Deputy General Manager | Operation Director | Leader of Manufacturing excellence Program , Obeikan Investment Group
تاريخ النشر: 2017/03/02
Asim Adil Hassan
من قبل Asim Adil Hassan , IT Engineer , Araak Group

In my opinion it's medicine.

Ali Ahmad SHRM-SCP
من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group

"Learning to me always seems to go in a straight line, and then ever so often, takes a jump straight upward!"