Under IFRS, Which pieces of information about intangible assets must be disclosed in a company’s financial statements and footnotes except for?

A fair value.

B impairment loss.

C amortization rate.

تم إضافة السؤال من قبل Moataz Elsabawy , مدير مالى , مجموعه شركات الانصار
تاريخ النشر: 2017/03/02
هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

A fair value

the impairment loss detemines under IFRS by subtracted the recoverable amount (not fair value) from the carrying amount