How To Cut Employee Stress And Boost Productivity?

تم إضافة السؤال من قبل Shukri Ibrahim , Administration Officer , Rezayat Company Ltd
تاريخ النشر: 2017/03/01
Nishat Siddiqui
من قبل Nishat Siddiqui , Head Market and Liquidity Risk - Vice President , Telenor Microfinance Bank

Avoid unnecessary check on employees. Team lead should only concern with the delivery of work. Provide flexi timings and give expected rewards.

Franklin J
من قبل Franklin J , Lead - TAQ , Phoenix IT Services

CREATE SOCIAL ACTIVITY, ALLOW FLEXI-TIME AND REMOTE WORKING, COMMUNICATE WITH  EMPLOYEES