What is the meaning of aqeedat ??in urdu

تم إضافة السؤال من قبل Aqeedat kazmi
تاريخ النشر: 2017/02/28
Muhammad Noor Saleem khan
من قبل Muhammad Noor Saleem khan , Admin Manager , INNEXIV PVT LTD

Religions and faith if you call in English

Imtiyaz Langde
من قبل Imtiyaz Langde , Pre Press Designer , obeikan graphic center

Aqeedat is urdu word if you want say in english you can call is FAITH

Mohemmed sulaiman quraishi
من قبل Mohemmed sulaiman quraishi , Public Relation Officer , Al Million services Trad & Contarcting

 meaning of aqeedat IN URDU IS Devotion

Omer Mohammad Awais
من قبل Omer Mohammad Awais , Senior Sales Consultant , Dar Wa Emaar

Actually Aqeedat is an Urdu Word, which simply means ankhain band kar k kisi k peechy chalna aqeedat kehlata hai ...