As chemistry lecturer what would be the greatest achievement and why?

تم إضافة السؤال من قبل Anita Hutagi , Chemistry Instructor , Al Dar University College
تاريخ النشر: 2017/02/28
katty macias
من قبل katty macias , estudia lecitura , katty

hola tema clase todo tema sema  1 primer

Watching my students receive the information properly, succeed  in the subject, use and apply the knowledge they have learned, and may be a noble prize in Chemistry for one of my student. Why? Because it gives meaning to what we do.