In addition to it`s carcinogenic potentiality, what are other health risks associated with chlorination by products of drinking water?

المخاطر الصحية المرتبطة باضافة الكلور الى مياه الشرب

تم إضافة السؤال من قبل Amira Sedkey Mohamad Abdallah
تاريخ النشر: 2017/02/26
KAMARUDDEEN M
من قبل KAMARUDDEEN M , Research Officer , State Health Systems Resource Center Kerala

As per WHO, by chlorinated water asthma can be triggered, chance for dermatitis, increased risk of bladder cancer