Dear all could you explain me what do you mean by business ?

تم إضافة السؤال من قبل PINTUNA DALAI , sales , Sresta Natural Bioproducts Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2017/02/23
Usama Yaqub
من قبل Usama Yaqub , Engineer Telecom and SCADA , Sui Northern Gas Pipelines Ltd

Business is a way of earning money by which can either a services business or goods business.