The characterisation factor of a crude oil is calculated as 12.5. It means that, it is:

تم إضافة السؤال من قبل akash bajpai , Shift Engineer , Air liquide India holding pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/02/22
Muhammad Ahsan Zia
من قبل Muhammad Ahsan Zia , Assistant Production Manager , Al Karam paper Mills Pvt Ltd.

Acharacterization factor of 12.5 or greater indicates a hydrocarbon compound predominantly paraffinic in nature.