The document controller shall be under supervision of technical office manager or project control manager or project manager ?

تم إضافة السؤال من قبل abdelrahman Ebosaty , Senior Project Coordinator , Jabal Omar Development Company
تاريخ النشر: 2013/10/05
Khawar Hashmat
من قبل Khawar Hashmat , Senior Assistant Manager , Novatex Limited.

It should be under technical officer, to make reports more unbiased and educative for others to make them standards for future.